Pastasallad med gorgonzola
Kommentarer - 0 st. | Kategori - Matsnack | Daterat - 2010-06-18 » 21:33:05
Antal portioner: 4
Färdigt på: ca 20 min
Ingredienser
400 g farfalle
150 g valnötter
100 g bladspenat
100 g babyspenat
1 st grönt äpple, delat på hälften, urkärnat
150 g gorgonzola riven i bitar
2 krm salt
1 dl flytande honung
1 msk balsamvinäger alt balsamvinägercrème
Garnityr
50 g gorgonzola
20 g valnötter
1 msk flytande honung
1 tsk balsamvinäger
Färdigt på: ca 20 min
Ingredienser
400 g farfalle
150 g valnötter
100 g bladspenat
100 g babyspenat
1 st grönt äpple, delat på hälften, urkärnat
150 g gorgonzola riven i bitar
2 krm salt
1 dl flytande honung
1 msk balsamvinäger alt balsamvinägercrème
Garnityr
50 g gorgonzola
20 g valnötter
1 msk flytande honung
1 tsk balsamvinäger